Brasilialaisen jujutsun kevätkauden 23 ensimmäinen peruskurssi käynnistyy ti 10.1.! Uusia harrastajia otetaan Takadon perustekniikkavuoroille myös kesken kauden, mutta selkeimmän kokonaisuuden saat kun aloitat harjoittelun peruskurssikauden alussa. Koko tammikuun ajan on oikein hyvä aika liittyä mukaan! Perustekniikkavuoroilla voi käydä vielä senkin jälkeen, kun siirryt jatkoryhmään treenaamaan.

Peruskurssi kestää noin 10 viikkoa, harjoitukset ovat kahdesti viikossa tiistai- ja torstai-iltaisin. Keväämmällä siirrytään treenaamaan yhdessä kokeneempien kanssa ja treenejä on tarjolla monipuolisesti. Takadon harjoituskalenterin näet täältä!

Peruskurssin hinta on 100e (opiskelija-alennus 20%). Lisäksi jokainen meillä harjoitteleva maksaa seuran jäsenmaksun 30e/kalenterivuosi. Tutustu hinnastoon ja joustaviin maksuvaihtoehtoihimme täällä. Lisäksi, kun jatkat harjoittelua heti peruskurssin jälkeen, saat 6kk tai 12kk harrastusmaksusta alennuksen!

Takadon peruskurssi sopii aivan uusille harrastajille, jotka haluavat tutustua lajiin ja saada korkeatasoista opetusta perinteikkäässä seurassa. Perustekniikkatunnit sopivat myös kokeneemmille harrastajille, jotka tekevät paluuta lajin pariin tauon jälkeen tai muuten kaipaavat paluuta lajin perusasioiden äärelle. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Voit tulla tutustumaan treeneihin paikanpäälle ilman ilmoittautumista tai liittyä myClubin kautta mukaan Takadon BJJ perustekniikkaryhmään. Lisätietoja takado@takado.fi