Brasilialaisen jujutsun kevätkauden toinen peruskurssi käynnistyy ti 4.huhtikuuta. Uusia harrastajia otetaan Takadon perustekniikkavuoroille myös kesken kauden, mutta selkeimmän kokonaisuuden saat kun aloitat harjoittelun peruskurssikauden alussa.

Peruskurssin harjoitukset ovat kahdesti viikossa tiistai- ja torstai-iltaisin. Kesää kohti siirrytään treenaamaan yhdessä kokeneempien kanssa ja treenejä on tarjolla monipuolisesti. Takadon harjoituskalenterin näet täältä!

Peruskurssin hinta on 100e (opiskelija-alennus 20%). Lisäksi jokainen meillä harjoitteleva maksaa seuran jäsenmaksun 30e/kalenterivuosi. Tutustu hinnastoon ja joustaviin maksuvaihtoehtoihimme täällä. Lisäksi, kun jatkat harjoittelua heti peruskurssin jälkeen, saat 6kk tai 12kk harrastusmaksusta alennuksen!

Takadon peruskurssi sopii aivan uusille harrastajille, jotka haluavat tutustua lajiin ja saada korkeatasoista opetusta perinteikkäässä seurassa. Perustekniikkatunnit sopivat myös kokeneemmille harrastajille, jotka tekevät paluuta lajin pariin tauon jälkeen tai muuten kaipaavat paluuta lajin perusasioiden äärelle. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Voit tulla tutustumaan treeneihin paikanpäälle ilman ilmoittautumista tai liittyä myClubin kautta mukaan Takadon BJJ perustekniikkaryhmään. Lisätietoja takado@takado.fi