Seuraava Brasilialaisen jujutsun peruskurssi alkaa tammikuussa ti 25.1.2022 tai heti, kun viranomaismääräykset sen sallivat (huom. päivämäärä muuttunut koronasulun vuoksi). Meillä treenataan vastuullisesti, viranomaismääräyksiä noudattaen ja harrastajien turvallisuudesta huolehtien!

Peruskurssi kestää noin 3 kuukautta, harjoitukset ovat kahdesti viikossa tiistai- ja torstai-iltaisin. Loppukeväästä siirrytään treenaamaan yhdessä kokeneempien kanssa. Takadon harjoituskalenteri kevätkaudelle päivittyy pian.

Peruskurssin hinta on 100e (opiskelija-alennus 20%). Lisäksi jokainen meillä harjoitteleva maksaa seuran jäsenmaksun 30e/kalenterivuosi. Tutustu hinnastoon ja joustaviin maksuvaihtoehtoihimme täällä.

Takadon peruskurssi sopii aivan uusille harrastajille, jotka haluavat haluavat tutustua lajiin ja saada korkeatasoista opetusta perinteikkäässä seurassa. Perustekniikkatunnit sopivat myös kokeneemmille harrastajille, jotka tekevät paluuta lajin pariin tauon jälkeen tai muuten kaipaavat paluuta lajin perusasioiden äärelle.

Voit ilmoittautua kurssille jo nyt alla olevasta kurssi-ilmoittautumisesta. Näin varmistat paikkasi tatamilla ja tiedotamme sinua kurssin alkamisesta. Kurssille ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään. Jos sinulla on kysyttävää, voit lähettää meille sähköpostia takado@takado.fi