1.7.2020 alkaen harjoitustoimintaa jatketaan heinäkuun loma-ajan aikataulujen mukaisesti ja kiinteät ryhmäjärjestelyt puretaan kaikkien muiden ryhmien, paitsi peruskurssin osalta. Peruskurssin harjoitukset jatkuvat tiistaisin ja torstaisin klo 18 ja tässä ryhmässä harjoittelevat eivät osallistu muihin treeneihin. EJJ harjoituksia ei järjestetä heinäkuussa.

Harjoitusten osallistujamäärä on rajattu 15 henkilöön ja treeneihin voi ennakkoilmoittautua myClubin kautta. Ilmoittautuminen treeniin aukeaa viikkoa ennen. Ennakkon ilmoittautuneiden jälkeen vapaat paikat treeneissä täytetään saapumisjärjestyksessä. Tehostetut hygienia- ja siivousjärjestelyt ovat edelleen voimassa. Mikäli treeniajat ja ilmoittautuminen ei ole näkyvillä myClubin etusivulla, tarkista omista tiedoistasi, että olet ryhmän BJJ-aikuiset jäsen. 

Takado ry:n hallitus on päättänyt tarjota mahdollisuuden hyvitykseen salin sulkemisesta ajalla 12.3.2020 – 31.5.2020 johtuen. Toistaiseksi kaikki taloudelliset vaikutukset eivät ole niin tarkasti selvillä, että koko sulkuaikaa pystyttäisiin hyvittämään vielä tässä vaiheessa. Tarjoamme kuitenkin mahdollisuuden käyttää 30 päivän hyvityskauden niille harjoittelijoille, jotka ovat ostaneet 1 vuoden tai 6 kk kausikortin ajalla 1.1.2020 – 12.3.2020 tai 30 päivän kauden ajalla 1.-12.3.2020. Lähetämme hyvityskauteen oikeutetuille asiasta vielä erillisen tiedotteen. Huomioi, että verkkokaupassa kyseinen hyvitystuote on kaikkien jäsenten ostettavissa, koska osto-oikeutta ei voida teknisesti rajata. Mikäli ostat hyvityskauden verkkokaupasta olematta siihen oikeutettu, suljetaan kulkuoikeus manuaalisesti. Toimitusmaksua ei palauteta.

Harjoitustoiminta jatkuu siis 1.7.2020 alkaen osallistujamäärä rajoituksin toistaiseksi. Elokuun alussa pyritään harjoitusaikataulussa palaamaan mahdollisimman lähelle viime vuosina vakiintuneita harjoitusaikoja. Takado ry:n hallitus seuraa jatkuvasti epidemiatilannetta ja muutokset ovat mahdollisia sekä aikatauluissa, että harjoitusten järjestelyissä. Kesäkuun kiinteillä ryhmillä treenaaminen sujui hyvin. Vaikka kaikki toivomme, ettei näihin järjestelyihin tarvitsisi enää palata on se mahdollisuus kuitenkin olemassa. Kesäkuusta saimme myös arvokasta kokemusta näistä järjestelyistä. Iso kiitos kaikille jäsenille, jotka ottivat muuttuneen tilanteen hyvin vastaan ja edesauttoivat kaikkien jäsenten turvallisempaa harjoittelua. Toivomme, että kaikki harrastajamme huomioivat jatkossakin koronavirustartunnan olevan edelleen mahdollinen ja lajiimme liittyvän korkean riskin tartunnan leviämiselle. 

Harjoittelijan ohjeet 1.6.2020 alkaen ovat edelleen soveltuvin osin voimassa (kiinteitä ryhmiä lukuunottamatta). Tiedote näistä lähetettiin kaikille kesäkuun ryhmiin ilmoittautuneille. Nyt tämä tiedote lähetetään uudelleen hieman muokattuna kaikille jäsenille. Toivomme sinun perehtyvän ohjeeseen huolella, mikäli osallistut harjoituksiin.