Takado

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa

TAKADO

Takado RY:n sijainti on Pihatörmä 1D, 4. krs, Espoo (Piispanportti, Länsikeskus). Seuramme on järjestänyt kamppailu- ja itsepuolustuskursseja  jo vuodesta 1974. Toiminta alkoi Wado ryu karatella ja vuonna 1979 mukaan liitettiin jujutsu. Seuraavina uusina lajeina olivat escrima vuodesta 1981 sekä myöhemmin kobujutsu, Chinese Boxing ja kyudo. Tällä hetkellä aktiivisesti harrastetut kamppailulajit ovat escrima, eurooppalainen jujutsu sekä brasilialainen jujutsu.

Takado aloitti ensimmäisten seurojen joukossa Suomessa brasilialaisen jujutsun määrätietoisen harjoittelun. Brasilialaisessa jujutsussa korostuvat kontaktiharjoittelu ja mattokamppailu, jotka edelleen jaetaan itsepuolustus-, kilpa- ja lukkopainiosioihin. Brasilialaisen jujutsun kilpailutoiminta on aktiivista, ja seuramme osallistuminen onkin ollut menestyksellistä. Yksi seuran päätavoitteista on junioritoiminnan kehittäminen ja seuramme onkin yksi niitä harvoja Suomessa, jotka tarjoavat juniori-ikäisille (11-16 v.) mahdollisuuden harjoitella brasilialaista jujutsua.

Järjestämme peruskursseja syksyisin ja keväisin. Tarkista tarkempi kurssiajankohta erikseen kunkin lajin omasta osiosta.

Tervetuloa!Takado on seuraavien kansallisten lajiliittojen jäsen:

Suomen Karateliitto
Suomen jujutsuliitto
ADCC certified
Suomen Brasilialaisen Jujutsun liitto
Suomen Shootoliitto
Suomen Vapaaotteluliitto